Sistem dus EGO Z1, montaj incastrat, termostat, dus tip ploaie 30x30 cm

Sistem dus EGO Z1, montaj incastrat, termostat, dus tip ploaie 30x30 cm

1.350,35 RON
cu TVA

Perfect pentru baile moderne, cu montaj incastrat. Setul este complet, incluzand o ploaie tropicala ultra-slim 30x30 cm, dus de mana, baterie cu 3 functii si valva termostata. Corpurile sunt din alama sanitara cu finisaj cromat de inalta calitate si luciu perfect.

Montaj
Cantitate
In stoc - expediere 1-5 zile lucratoare

Datorita numarului mare de comenzi, pot aparea intarzieri in livrarea produselor, va asiguram ca depunem toate eforturile pentru expedierea cat mai urgenta si va multumim anticipat pentru intelegere si rabdare!
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Tipul de duș cu efect de ploaie: Ultra Slim doar 2 mm grosime
Tipul bateriei: montaj incastrat
Dimensiunea capului dușului: 30 x 30 cm
6 duze de hidromasaj din alamă
Finisaj: Crom
Conexiune: 1/2 inch
Material: Alama
Cap: termostatic ceramic

Cap de duș ultra-slim din oțel inoxidabil 30x30

Tehnologia Ultra Slim folosită în producție oferă posibilitatea obținerii unui duș cu ploaie groasă de 2 mm, menținând în același timp o rezistență ridicată si lunga de funcționare. Atât partea superioară, cât și cea inferioară a dușului de ploaie sunt realizate din oțel inoxidabil de 1 mm, utilizarea acestui tip de oțel garantează rezistența la rugină și la deteriorarea mecanică, de exemplu zgârieturi sau abraziuni. Duzele sunt echipate cu capete de silicon cu sistemul Anti-Calc pentru a preveni acumularea de calcar din apa tare, acest sistem garantează o rezistenta a duzei chiar și după mulți ani de utilizare. Conexiunea reglabilă (1/2 inci) de duș cu ploaie permite setarea ușoară și rapidă a oricărui unghi de pulverizare.

Brat de duș  -  la alegere


Braț pătrat, de perete sau de tavan cu filet de 1/2 inch. Brațul este din alamă cromată.
NOTĂ! In comandă, vă rugăm să indicați dacă atașați un braț de perete sau de tavan.

Conexiune unghiulară din alamă cu un suport telefonic.


Conector unghi din alama. Conexiunea este cromată de mai multe ori, ceea ce conferă acestui element durabilitate și luciu extraordinare. Are o rozetă de mascare lățime de 40x40mm. Intrarea și ieșirea apei pe un fir standard de 1/2 ". Conexiunea are un orificiu universal pentru agățarea receptorului, ceea ce vă va permite să montați orice tub și receptor.

Cap de dus cromat


Întregul este completat de un cap de duș crom. Este asortat ca design la întregul set. Receptorul are duze din silicon iar setul include și un furtun de duș de 1,5 m.

Baterie cu termostat


Inima setului este o baterie ascuns cu 3 funcții cu termostat. Corpul  bateriei este o turnare masivă din alamă. Butoanele sunt din oțel inoxidabil cromat. Rozeta este din oțel inoxidabil. Butonul superior acceptă două funcții. * Butonul inferior reglează presiunea în duzele de hidromasaj. Termostatul folosit în acest model este capul renumitului brand VERNET. Butonul termostatului are o funcție de blocare la 38 de grade, după apăsarea butonului este posibilă setarea unei temperaturi mai ridicate. Blocarea este destinată să prevină o situație în care utilizatorul poate fi ars din greșeală cu un jet de apă caldă.


* poziția de mijloc este dezactivată, prin rotire la dreapta reglăm presiunea apei în dușul de ploaie, întorcând stânga reglam presiunea apei în capul de duș.EGO-7000131

Fisa tehnica

Culoare
Crom
Montaj
Incastrat

Produse asemanatoare (Sunt 16 alte produse din aceeași categorie)

 Evaluările și recenziile clienților

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password