unknown

Toate produsele propriului brand EGO sunt direct stocate in depozitele noastre si expediate in 24 de ore, acest lucru este afisat si in pagina produsului, apoi livrate in 1-2 zile lucratoare, care poate diferi in functie de tipul produsului, greutatea, volumul acestuia si transportator. Daca exista pe pagina produsului specificat faptul ca acesta are data de revenire trebuie luat in considerare acest lucru.

Livrarea se face prin firme de curierat sau cargo, toate produsele sunt protejate cu materiale care sa preia socurile, astfel incat livrarea sa se faca in conditii de siguranta si pentru a evita pe cat posibil eventualele daune. Atentie produsele nu sunt livrate la usa locuintei ci la adresa indicata, trebuie sa va asigurati ca puteti manipula marfa cu sau fara ajutorul soferilor de transport. In cazul expedierilor cu optiunea "deschidere la livrare" solicitam verificarea produselor la receptie si semnarea documentelor dupa acest lucru iar in cazul in care sunt expediate cu firme de curierat care nu au aceasta optiunea deschiderea sa fie facuta in maximum 48 de ore!

Pentru transportul cabinelor, a produselor de sticla sau a cazilor de baie livrarea se va face Cargo si nu curieratul clasic, care va ofera mereu posibilitatea verificarii coletelor la livrare si va rugam sa faceti acest lucru, daca exista orice problema sa notati in documentul de primire, CMR. In acest sens inainte de a semna in documentul de primire (CMR) aveti obligatia de a verifica marfurile primite si integritatea acestora, doar dupa ce va asigurati ca totul este conform si ok sa semnati, altfel nu vom putea asuma daunele. Semnatura d-voastra reprezinta faptul ca ati receptionat in stare buna produsele si le-ati verificat.

Se face oriunde in Romania GRATUIT.

Top