unknown

Livrare și plată

Livrare:

Fiind unici importatori termenul de expediere al produselor este in general cuprins intre 1 si 6 zile lucratoare, in functie de stocul disponibil.

Livrarea se face prin firme de curierat sau cargo, toate produsele sunt protejate cu materiale care sa preia socurile, astfel incat livrarea sa se faca in conditii de siguranta si pentru a evita pe cat posibil eventualele daune. Atentie produsele nu sunt livrate la usa locuintei ci la adresa indicata, trebuie sa va asigurati ca puteti manipula marfa cu sau fara ajutorul soferilor de transport.

Pentru transportul cabinelor, a produselor de sticla sau a cazilor de baie va sugeram sa alegeti mereu varianta Cargo si nu curieratul clasic, care va ofera mereu posibilitatea verificarii coletelor la livrare si va rugam sa faceti acest lucru, daca exista orice problema sa notati in documentul de primire, CMR. In acest sens inainte de a semna in documentul de primire (CMR) aveti obligatia de a verifica marfurile primite si integritatea acestora, doar dupa ce va asigurati ca totul este conform si ok sa semnati, altfel nu vom putea asuma daunele. Semnatura d-voastra reprezinta faptul ca ati receptionat in stare buna produsele si le-ati verificat.

Se face oriunde in Romania iar pretul de livrare va fii afisat in momentul plasarii si confirmarii comenzii pe situl nostru.

Nu suntem raspunzatori daca unele produse nu se mai afla in stocul nostru sau al furnizorului.

Plată:

Plata se poate face in sistem ramburs, achitarea produselor la destinatie sau prin transfer bancar. In cazul cabinelor si a obiectelor din sticla recomandam plata prin transfer bancar pentru a putea fi trimise produsele prin transport Cargo, dedicat pentru volum si greutati mari dar care nu pot sa preia ramburs. In aceste conditii livrarea se va face in conditii de maxima siguranta.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password