Despre noi

In platforma www.egointeriors.ro isi desfasoara activitatea de comert online firmele Ego Interiors Design Srl si Ego Home Deco Srl, care fac parte din acelasi grup comercial fiind afiliate.

EGO INTERIORS: societate comerciala a SC. Ego Interiors Design SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Zalau, Strada Stefan cel Mare nr: 61, jud. Salaj, avand numar de ordine in Registrul Comertului J31/695/2017, cod unic de inregistrare fiscala RO38207322.

EGO Home: societate comerciala a SC. Ego Home Deco SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Zalau, Strada Stefan cel Mare nr: 61, jud. Salaj, avand numar de ordine in Registrul Comertului J31/123/2016, cod unic de inregistrare fiscala RO35685381

Cine are baia de renovat sau vrea să utileze o nouă baie are de facut alegeri care nu sunt deloc usoare. În magazinul nostru puteti găsi o selecție a calității produselor cu un design deosebit gata sa multumeasca si cele mai exigente persoane.

Prin produsele vandute de noi fiecare putem avea propria Oaza de Wellness!

Dorim sa oferim clientilor nostri posibilitatea achizitionarii unor produse premium, moderne si din materiale de inalta calitate la preturi fara concurenta.

Toate produsele in afara celor din piatra naturala sunt fabricate in U.E respectand toate normele si cerintele europene.

Suntem direct importatori si distribuitori.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password