unknown

Despre noi

EGO INTERIORS: societate comerciala a SC. Ego Interiors Design SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Zalau, Soseaua de Centura, zona Valea Mitii, jud. Salaj, avand numar de ordine in Registrul Comertului J31/695/2017, cod unic de inregistrare fiscala RO38207322.

Cine are baia de renovat sau vrea să utileze o nouă baie are de facut alegeri care nu sunt deloc usoare. În magazinul nostru puteti găsi o selecție a calității produselor cu un design deosebit gata sa multumeasca si cele mai exigente persoane.

Prin produsele vandute de noi fiecare putem avea propria Oaza de Wellness!

Dorim sa oferim clientilor nostri posibilitatea achizitionarii unor produse premium, moderne si din materiale de inalta calitate la preturi fara concurenta.

Toate produsele in afara celor din piatra naturala sunt fabricate in U.E respectand toate normele si cerintele europene.

Suntem producatori si primi distribuitori pentru toate produsele din magazinul nostru, asadar am reusit sa avem o relatie excelenta cu toti furnizorii iar experianta pe care o avem cu siguranta ca face diferenta. Avem in depozitele noastre mii de produse, echipa noastra este numeroasa si bine organizata, de aceea suntem gata sa putem expedia majoritatea produselor in 24 de ore iar acolo unde nu este posibil vor fi expediate repede, in aproximativ 4 sau 5 zile lucratoare, importurile noastre sunt facute zilnic si de aici rezulta acest flux excelent de livrare.

  

Top