Despre noi

EGO INTERIORS: societate comerciala a SC. Ego Interiors Design SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Zalau, Strada Stefan cel Mare nr: 61, jud. Salaj, avand numar de ordine in Registrul Comertului J31/695/2017, cod unic de inregistrare fiscala 38207322.

Cine are baia de renovat sau vrea să utileze o nouă baie are de facut alegeri care nu sunt deloc usoare. În magazinul nostru puteti găsi o selecție a calității produselor cu un design deosebit gata sa multumeasca si cele mai exigente persoane.

Prin produsele vandute de Egointeriors. ro fiecare dintre noi putem avea propria Oaza de Wellness!

Dorim sa oferim clientilor nostri posibilitatea achizitionarii unor produse premium, moderne si din materiale de inalta calitate la preturi fara concurenta.

Toate produsele sunt branduri europene de mare traditie si bine consacrate in tarile de provenienta Germania, Polonia, respectand toate normele si cerintele europene in vigoare. Exceptie fac lavoarele din piatra naturala care sunt fabricate in Indonezia, insula recunoscuta pentru calitatea ridicata a marmurei si a pietrei in general.

SC Ego Interiors Design SRL activeaza pe piata romaneasca ca si companie distribuitoare de obiecte sanitare si articole pentru casa si gradina.