Cabina EGO-172, 3 laturi, Usa Glisanta, Sticla 8 mm, Tratament Nano

2 619,61 lei(TVA inclus)

Livrare 1-5 zile lucratoare

Producator: MADE IN EU

Produse noi

Cabinele pot fi atât de frumoase: Peretele de sticlă fix, cu ușă glisantă, Această cabină de duș prevede fixarea perfectă. Sticla clară de înaltă calitate creează transparență și ofera spatiu mai mult in baie. Datorită mecanismului de glisare, cabinaeste soluția aproape perfectă pentru economie de spațiu.  Dimensiuni: Peretii intre 75 si 90 cm iar Usa de intrare intre 100 si 150 cm.

Calitatea Germana care va satisface asteptarile tale.

Cabinele pot fi atat de frumoase: Peretele de sticla fix, cu usa glisantă, Aceasta cabină de dus prevede fixarea perfectă. Sticla clara de inalta calitate creeaza transparenta si ofera spatiu mai mult in baie. Datorita mecanismului de glisare, cabina este solutia aproape perfectă pentru economie de spatiu.

  Baia ta este mult mai mult decât un loc de îngrijire zilnică: este una dintre cele mai intime locuri. Este cu atât mai important să vă simțiți complet confortabil în duș. Acestă cabină de duș vă oferă starea perfectă. 

Cabina elegant de duș a fost realizată din sticlă securizată de înaltă calitate. Această sticlă securizata respectă reglementările stricte DIN. În cazul în care, în cazuri extreme, la un impact prea puternic, sticla se fragmenteaza în părți mici iar fragmentele periculoase sunt evitate. Bucurați-vă de simțul liniștitor de siguranță în fiecare zi când dumneavoastră sau cei dragi folosiți cabina de duș.

ATENTIE: Cabina se livreaza fara cadita.

Mecanism de usi glisante cu economie de spatiu
    
Sticla de siguranta temperata de 8 mm conform DIN EN 12150-1
    
Sticla transparenta  cu Nano-acoperire pe ambele parti
    
Stabilizatoare din otel inoxidabil de inalta calitate
    
Fitinguri / balamale: alama cromata
    
Sistem practic de fixare in 4 puncte
   
Interval de ajustare 20 mm pentru o instalare optima

Scrie o recenzie

Cabina EGO-04, perete fix si usa batanta,sticla securizata 8mm, dimensiuni la alegere

Cabina EGO-04, perete fix si usa batanta,sticla securizata 8mm, dimensiuni la alegere

Cabina a fost adaptată pentru a fi montată pe o cada de duș sau direct pe podrea. Acestea au fost fabricate din sticlă securizată de înaltă calitate, de 8 mm. Are un strat de protecție Easy Clean care facilitează curățarea.

Produse din aceeasi categorie