Usa dus culisanta Ego Slide, Nano Easy Clean, latime intre 100 si 150 cm

1 225,70 lei(TVA inclus)

Livrare 1-5 zile lucratoare

Producator: MADE IN EU

Produse noi

Ușile de duș sunt una dintre cele mai practice și economice modalități de îmbunătățire a aspectului băii. Prezentam un model exclusivist de usi de dus realizate din sticla Crystal Clear de inalta calitate, securizata, cu acoperire laser a EasyClean. Montajul este universal, poate fi montata cu deschidere spre stanga sau dreapta.

Specificații:
- Dimensiune: 1200,1300,1400 sau 1500x1900 mm

-Sticla securizata de 5 mm transparenta

- Gama de ajustare pe profile:40 mm

- Uși: culisante, role superioare și inferioare

- Direcția ușii: universală

- Informații suplimentare: Finisaj cromat

- Profile aluminiu

- Include: mâner din oțel, garnituri

- Instalare: în tava de duș sau direct pe podea

NANO EASY CLEAN ,a fost făcută în timpul etapei finale a producției. Protecție excelentă împotriva murdăriei. NANO EASY CLEAN face ca particulele de apă să nu adere pe suprafata sticlei,astfel sa previna depunerea murdariei. Utilizarea acestei tehnologii va ajuta la mentinea curate si clara a suprafetei.

Scrie o recenzie

Usa de dus, EGO-Fargo Black Mat, Dimensiuni intre 100 cm si 150 cm, Batanta, Sticla securizata, 6mm, Tratament Easy Clean

Usa de dus, EGO-Fargo Black Mat, Dimensiuni intre 100 cm si 150 cm, Batanta, Sticla securizata, 6mm, Tratament Easy Clean

Vă prezentăm ușa de duș frumoasa și moderna EGO-FARGO. Aceasta va fi extrem de utila, menținând în același timp aspectul și estetica perfectă a interiorului. Ușa este potrivită pentru instalarea pe o tavă de duș sau direct pe o podea cu un drenaj liniar.

Produse din aceeasi categorie