Panel dus EGO-9997, iluminare LED ,otel inoxidabil, finisaj crom, Cascada, ploaie si hidromasaj

1 500,67 lei(TVA inclus)

Livrare 1-5 zile lucratoare

Producator: MADE IN EU

Produse noi

Panelul de duș LED 9997+  este un panel de duș elegant și versatil. Nu numai că oferă numeroase funcții, dar și o experiență de duș nemaipomenita. Este fabricat printr-o tehnologie de înaltă calitate, materiale de cea mai inalta calitate și poate fi utilizat ușor.

Fiecare functie este controlata separat, ceea ce constituie un mare avantaj.


Are LED-uri integrate pe duzele corpului și pe dușul tip ploaie. Acestea pot fi pornite și oprite manual.  LED-urile sunt alimentate de baterii care stau în spatele dușului. Prin urmare, operațiunea este complet sigură. Deoarece LED-urile au un consum redus de energie, bateriile trebuie înlocuite, de regulă, la fiecare doi ani când sunt utilizate zilnic. Din moment ce compartimentul bateriei este montat, bateriile pot fi schimbate prin partea inferioară fără a fi necesară demontarea panoului de duș.

Iluminare RGB

Doriti mai mult decat iluminarea albastră a panelului de duș? Prin iluminarea RGB controlata de temperatura apei puteti obtine acest lucru.
Abrevierea "RGB" reprezintă culorile roșu, verde și albastru.  Prin culoarea apei puteti afla  care este temperatura apei.

Temperatura apei   Culoarea luminii

         <30 ° C          albastru

          30-38 °          verde

          >38 ° C          roșu

Material Metal
Culoare Crom

Scrie o recenzie

Panel de dus 9790, design elegant, Alb mat, cu ploaie si hidromasaj

Panel de dus 9790, design elegant, Alb mat, cu ploaie si hidromasaj

Echipat cu dus de mana, diuze de hidromasaj,para de dus tip ploaie tratatat anti-calcar. Kit de montare pe perete, inclus.

Produse din aceeasi categorie